Trismoka Gourmet 100 (espresso koffie bonen)

La selezionatori di caffè uit het Noorden van Italië is een kleine koffiebranderij van de familie Uberti. Ruim 50 jaar branden ze in Paratico koffie voor de regio. Begin deze eeuw wilde Paolo (de huidige directeur) een andere koers dan zijn vader en creëerde de melange Gourmet in 2008. In 2010 werd zijn gelijk bewezen met het behalen van de gouden medaille voor de beste espresso.

Bij mijn bezoek in 2013 was ik meteen gecharmeerd van de ambachtelijke wijze branden en melangeren van de koffie versus de moderne branderij en verpakkingsafdeling, maar bovenal werd ik getroffen door de smaak van deze melange.
Briljant en onderscheidend herkenbaar als een echte Italiaanse espresso doch zacht en vol. Door deze kenmerkende eigenschappen is het niet nodig om met 2 melanges te werken.

Trismoka Gourmet is voor de Benelux exclusief via ons verkrijgbaar. Indien u porselein nodig heeft wordt dit in bruikleen aan u verstrekt. Uiteraard is training van uw vakmensen achter de bar onderdeel van de ondersteuning die wij bieden.

Trismoka Gourmet Espresso Koffie Bonen