Geplaatst op 1 reactie

Bouw website en online winkel begonnen

De website van Blue Label Coffee krijgt nu eindelijk de lang verwachte update die ze verdient. Zoals bij zo veel bedriven was er ooit driftig begonnen met de website, maar ondertussen was er al drie jaar niets ge-update.

De bouw en het ontwerp is uitbesteed aan Zeeuwse webdeveloper en internetguru van het eerste uur, Marko van der Puil. Hij is al sinds 1993 actief op internet heeft als programmeur aan de basis gestaan van grote Zeeuwse internetprojecten o.a. in zijn rol als projectleider bij Zeelandnet, zoals Prikbord, Recreatie Zeeland en Winkelplaza. Sinds 2005 heeft hij zijn eigen consultancy, hosting en softwareontwikkelingsbedrijf waarbij hij aan grote en kleine bedrijven de helpende hand biedt met advies, ontwerp, ontwikkeling en internetmarketing.

Zo runt hij sinds 2006 de online urenregistratie 10 Time Tracking waarmee team, bedrijven en organisaties makkelijk hun werk kunnen organiseren, uren kunnen schrijven en rapporteren. Bijvoorbeeld om specificaties bij facturen mee te maken en zodoende uiteindelijk ook betaald te krijgen, zonder discussie over de in rekening gebrachte tijd, of om te zien waaraan medewerkers de tijd besteden en zo de productiviteit te optimaliseren.

Maar de belangrijkste motivatie om voor Marko te kiezen is toch wel dat hij een liefhebber van échte koffie is.

1 gedachte over “Bouw website en online winkel begonnen

  1. Hallo, wat fijn om te horen. Ik ben benieuwd hoe het de website van Blue Label Coffee er uit komt te zien en wat je er allemaal mee kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *